JKU:n aikuisurheilu sai tähtimerkin

Suomen Olympiakomitea, Suomen Urheiluliitto ja Keski-Suomen Liikunta palkitsivat JKU:n ja seuran aikuisurheilutoiminnan lauantaina Harjun stadionilla Aikuisurheilun SM-viestien yhteydessä tähtimerkillä.

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti.

Tunnustuksen luovutti KesLi:n aluejohtaja Petri Lehtoranta. Merkkiä olivat vastaanottamassa JKU:n menestyneet aikuisurheilijat Kirsti Siekkinen, Anette Mehtälä ja Jari Jaatinen. Seuran aikuisurheilun vastaavana toimii Johanna Leivonen.

JKU on aikaisemmin saanut Tähtimerkin jo nuorisotoiminnastaan ja on lähdössä mukaan myös lähiaikoina käynnistyvään huippu-urheilun auditointiohjelmaan.