Seuracup käyntiin Saarijärvellä

Tämän kauden ensimmäinen seuraottelumatka suuntasi Saarijärvelle. Yhdessä urheileminen ja kaverien kannustaminen on urheilun parhaita puolia. Bussimatkat kisoihin kuluivat rattoisasti tieto- ja musavisan merkeissä. ”Urheilijat olivat hyvällä fiiliksellä liikkeellä ja kannustivat ahkerasti toisiaan. Jokainen ylitti itsensä ja useampi haastoi itseään osallistumaan ensimmäisiin kisoihinsa. Viestit sykähdyttivät ja huipensivat illan kisan”, Siiri Salo kertoi fiiliksiä ensimmäiseltä seuraottelumatkalta, johon osallistui valmentajana. ”Kisoissa oli kivaa, koska tein uuden ennätyksen ” Anna Njie kommentoi seuracuppia. Enni Mustaparta kertoo: ”kisat menivät hyvin, mutta viestin vaihto olisi voinut sujua paremmin.”

Katso kaikki Seura Cupin tulokset https://live.tuloslista.com/9284. Seuracupin piirikilpailun toinen osakilpailu järjestetään 11.8. Jyväskylässä Harjun stadionilla, jonka jälkeen selviää finalisti joukkueet valtakunnallisiin finaaleihin.

Keski-Suomen pm-sisulisähuipentuma Saarijärvellä on siirretty pidettäväksi pe-su 16.-19.7. Ilmoittautuminen 11.7. mennessä https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=28135.