Tero Pitkämäen keihäskiertue 22.6. Harjulla

Tiistaina 22.6. klo 17.30 maailmanmestari ja moninkertainen arvokisamitalisti Tero Pitkämäki tulee vierailemaan Keski-Suomen alueellisen keihäskoulun harjoituksiin. Tero luennoi alkuun urastaan ja antaa vinkkejä harjoitteluun nuorille keihäänheittäjille klo 17.30-18.30 Harjun stadionin katsomossa.

Luennon jälkeen vuorossa on harjoittelua mm. Teron valvovan silmän alla klo 18.30-20.30. Osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin ja mukana on Teron lisäksi myös mm. Harri Leivonen ja Kimmo Kinnunen.

Tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu kaikille keihäänheitosta innostuneille 9-23-vuotiaille nuorille, valmentajille, huoltajille ja seurahenkilöille. Ilmoittaudu 20.6. mennessä https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=9F4U2CUQKC6H9X79F33P. Tervetuloa mukaan osallistumaan tai seuraamaan harjoittelua!

 

Lisätietoja:

Harri Leivonen

harri.leivonen@jku.fi

Pihtiputaan keihäskarnevaalit

Pihtiputaan keihäskarnevaalit järjestetään 30.6.-4.7. Karnevaalit juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan. Tule mukaan leirille kaverisi kanssa! Ilmoittautuminen ja lisätiedot Pihtiputaan keihäskarnevaalien sivujen kautta https://www.keihaskarnevaalit.com/sivut/etusivu/.