Jyväskylän GP-kisan liput myynnissä vain ennakkoon

Jyväskylässä järjestetään kauden 2021 ensimmäinen Motonet GP -osakilpailu 2.6. Harjun stadionilla. Paikalla on Suomen kovin kärki muutamien kansainvälisten kirittäjien kera. Jyväskylässä kesän kilpailukauden aloittaa muun muassa Ella Junnila, Annimari Korte, Reetta Hurske ja Simo Lipsanen. Hyvää kauden aloitustaan Jyväskylässä jatkavat kotimaisista urheilijoista muun muassa Lotta Kemppinen, Elmo Lakka, Joonas Rinne, Topi Raitanen ja Viivi Lehikoinen.

Kuva: Esa Jokinen

Turvavälien mahdollistamiseksi katsomo on jaettu kolmeen sektoriin viime vuoden tapaan. A1- ja A2-katsomot koostuvat puoliksi jaetusta pääkatsomosta ja aluekatsomoon kuuluu takasuoran ja takakaarteen katsomot. Jokaisessa lohkossa on oma sisäänkäynti, kahvio ja wc-tilat. Yleisö voi liikkua omassa lohkossaan väljyyttä noudattaen, mutta sektorien välillä kulkeminen ei ole mahdollista. Sektoreihin myydään rajoitettu erä lippuja, jotta turvavälien pitäminen on mahdollista. Liput myynnissä vain ennakkoon motonetgp.fi/jyvaskyla. Toimi nopeasti, viime kesänä liput myytiin loppuun.

Yleisöpysäköinniksi suosittelemme Jyväs-Parkin pysäköintitaloja, joissa pysäköinti onnistuu vaivattomasti lähelle stadionia. Urheilijoiden paikoitusalueeksi on varattu Sepän aukio. Kannattaa tutustua katsomokarttaan etukäteen, jotta löydät omalle sisäänkäynnillesi suorinta reittiä ja vältetään ylimääräisiä kontakteja. Sisäänkäyntiporteille on myös opasteet. Portit aukeavat jo klo 16, joten paikalle voi saapua joustavasti esikisalajien aikana. Saavu paikalle vain terveenä ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta, porteilla on käsidesiä saatavilla. Suosittelemme yleisölle kasvomaskien käyttöä.  Pidäthän etäisyyttä myös kahviossa ja stadionilta poistuttaessa.

Aikataulu, urheilijalistat ja lisätiedot https://www.motonetgp.fi/jyvaskyla/