JKU:lle nuorten SM-halleista 17 mitalia

Jyväskylään matkasi nuorten SM-halleista yhteensä 17 mitalia. Vaikka mitalitili karttui sunnuntaina seitsemällä mitalilla, niin sunnuntai oli nelossijojen päivä. JKU:lle lankesi jopa kahdeksan nelossijaa vain sunnuntaipäivän aikana. Mestaruuteen ylsi sunnuntaina Juuso Peltola M22 60 metrin aidoissa ajalla 8,35, joka on vain sadasosan ennätyksestä. Peltoloiden vanhempi veli saapui kisoihin suoraan kasarmilta, joten vire ei ollut ihan optimaalinen. M17 60 metrin aidoissa Lassi Nalkki aitoi pronssille ajalla 8,13. Kristian Peltola hyppäsi M22 pituudessa uudeksi ennätyksekseen 716. Venla Saari palkittiin pronssisella mitalilla N17 800 metrillä. Venla rutisti loppua kohti kiihtyvässä juoksussa ajan 2.12,87. ”Hyvin on mennyt. Pettymyksiä ei tullut. Urheilijat urheilivat omalla tasolla kahdeksasta startista kolme mitalia. Laskin, että hyvä onnistuminen olisi neljä, mutta niitä on vaikea arvioida, kun muiden kuntoa ei tiedä. Hallienkkojakin tuli, niin se viittaa onnistuneisiin suorituksiin.” Ari Nummela summasi omien kestävyysjuoksuvalmennettaviensa viikonloppua.

Syksyllä JKU:hun vaihtanut Sara-Elise Ruokonen juoksi viime viikonlopun tapaan 3000 metriä alle 10 minuutin. Sara-Elise sijoittui toiseksi N22 sarjassa ajalla 9.57,41. Moniottelija Joonas Lapinkero ylitti M17 korkeudessa 180, joka oikeutti kolmanteen sijaan. Illan viimeisessä lajissa Roosa Mähönen taisteli pronssille N22 sarjan 3-loikassa tuloksella 12,40. ”Vauhdinjuoksun loppurytmi oli tänään hakusessa. Eilinen pituushyppy varmaan sotki sitä. Kuukauden työharjoittelu, joka loppui perjantaina, varmaan väsytti vielä sen verran, että ajatukset eivät meinanneet pysyä kasassa.”

”Järjestelyiltään nuorten SM-hallit olivat hyvät kisat. JKU:n näkökulmasta saatiin jälleen nauttia mitalisateesta, mutta nelossijat jättivät hampaankoloon tavaraa. Näihin kuviin on hyvä päättää hallikausi ja ottaa kurssi kesää kohti. Kiitos ja tsemppiä kevääseen urheilijoille ja valmentajille!”  JKU:n valmennuspäällikkö Otto Kilpi summaa viikonlopun nuorten SM-hallit.

Kaikki tulokset https://live.tuloslista.com/8930#d27.2.2021