Nuorten SM-hallit Tampereella 26.-28.2.

JKU:n nuoret urheilijat ovat pystyneet parhaimpiin suorituksiinsa SM-kisoissa ja venyneet tiukan paikan tullen. Tuota taistelutahtoa ja viimeiseen asti yrittämistä on luvassa taas viikonloppuna, kun nuorten SM-hallit kilpaillaan Tampereella 26.-28.2. Nuorten SM-halleihin on ilmoittautunut 42 JKU:n edustajaa. Usea nuori oli mukana jo viime viikonloppuna yleisen sarjan SM-halleissa ja nyt pääsevät haastamaan oman ikäluokkansa kilpakumppanit. Positiivista on huomata, että moni urheilija on ilmoittautunut kahteen tai kolmeen lajiin ja lähtee sitä kautta haastamaan itseään ja kokeilemaan monipuolisuuden rajoja. Monipuolisuutta on luvassa vielä maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun Jyväskylässä kilpaillaan nuorten 15-22-vuotiaiden SM-hallimoniotteluiden merkeissä.

Nuorten SM-hallien nettisivut https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/nuorten-sm-hallit-2021/