Ruthin leipomo ja JKU yhteistyöhön

Jyväskyläläinen perheyritys Ruthin leipomo ja Keski-Suomen suurin kilpaurheiluseura Jyväskylän Kenttäurheilijat aloittavat yhteistyön. Ruth toimittaa leivät, pullat ja muut laadukkaat ja maistuvat leivonnaiset kaikkiin JKU:n lukuisiin kilpailuihin ja muihin tapahtumiin. JKU suosittelee jäsenistölleen, kumppaneilleen ja muille vaikutus- ja sidosryhmilleen Ruthin tuotteiden suosimista. 
 
Ruthin leipomossa vastuu siirtyi viime vuonna Markku Mäkiseltä hänen pojalleen Joonas Mäkiselle. ”Hieno lähteä nyt tukemaan ja tekemään yhteistyötä kun ajat ovat vaativat ja vastuulliset. Yhteistyöllä päästään eteenpäin, vaikeudet voitetaan ja kasvetaan uusiin mittoihin”, Mäkinen kertoo. JKU:n toiminnanjohtaja Markku Koistinen ja kahvilavastaava Marja-Leena Pitkäjärvi komppaavat vieressä.
 
Ruthin leipomo on perinteikäs suomalainen leipomoalan yritys, joka valmistaa paikallisesti ja paikallisista raaka-aineista leipiä ja muita leivonnaisia myyntiin Keski-Suomen seudulle. Ruthin leipomotoiminnan juuret ulottuvat vuoteen 1906, jolloin Suomen ensimmäinen teollisesti rinkeleitä valmistava tehdas Jyväskylän Höyryleipomo aloitti toimintansa.
 
Täysjyväleipä ja -viljavalmisteet ovat urheilijan parhaita hiilihydraattilähteitä joka aterialla. Niistä saadaan samalla runsaasti kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita, joita kovassa käytössä oleva keho tarvitsee. Normaalisti kannattaa syödä runsaskuituista leipää ja vain juuri ennen liikuntasuoritusta tai pitkäkestoisen suorituksen aikana vähäkuituista.
 
Tutustu Ruthin leipomoon lisää ruthinleipomo.fi