Enberg jatkaa JKU:n pääyhteistyökumppanina

Tunnettu jyväskyläläinen Kiinteistönvälitysyhtiö Enberg Oy ja Jyväskylän Kenttäurheilijat jatkavat pitkäaikaista yhteistyötään ovat nyt solmineet kattavan pääyhteistyötason kumppanuussopimuksen vuosille 2021 ja 2022. 

Enberg haluaa kantaa kortensa kekoon Suomalaisissa terveystalkoissa ja olla osaltaan vaikuttamassa liikunnan tarjontaan ja mahdollisuuksiin Jyväskylässä. Sopimuksen avulla JKU pystyy kehittämään toimintojaan monella sektorilla ja tarjoamaan hyvin organisoitua liikuntaa eri ikäisille kohtuulliseen hintaan. Enberg kokee tarpeellisena olla mukana myös huippu-urheilussa ja olla edesauttamassa urheilijoita matkallaan kohti kansallista tai kansainvälistä kärkeä. 

Sopimuksen myötä JKU pyrkii tekemään Enbergin palveluja entistä tunnetummaksi JKU:n jäsenistön, sidosryhmiensä ja muiden jyväskyläläisten keskuudessa. Enberg tarjoaa palvelujaan yleisurheiluväelle myös sovellettuun hintaan. 

Enbergin toiminnassa on arvoja, joihin JKU:n on helppo yhtyä:

  • Riippumattomuus, 100% paikallisessa omistuksessa oleva yritys ilman sidonnaisuuksia
  • Yksilöllisyys, meille jokainen asunto on yksilö ja suunnittelemme toimenpiteet sen mukaan
  • Luotettavuus, yli 25 vuoden kokemus Jyväskylän asuntokaupasta
  • Nykyaikaisuus, kaikki modernin asuntokaupan palvelut ja toimintamallit käytössäsi
  • Luottamus, meiltä saat henkilökohtaisen välittäjän ja henkilökohtaisen palvelun

Lisätietoja: https://www.enberg.com/