Jyväskylän Kenttäurheilijat ja Suomen Urheiluliitto hakevat valmennuspäällikköä Jyväskylään

Jyväskylän Kenttäurheilijat ry (JKU) on Suomen johtava yleisurheiluseura, joka toimii jäsenistönsä fyysisen kunnon ja henkisen vireyden kehittämiseksi luomalla edellytykset liikunnan, harjoittelun ja kilpailutoiminnan suorittamiseen.

 

Suomen Urheiluliitto ry (SUL) on yleisurheilun kansallinen lajiliitto, jonka tarkoitus on johtaa, innostaa ja tukea laadukasta ja arvostettua yleisurheilutoimintaa lähellä harrastajia, ja kasvattaa kansainvälisesti menestyviä yleisurheilijoita. 

 

 

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

 

Jyväskylän Kenttäurheilijat ja Suomen Urheiluliitto hakevat valmennuspäällikköä Jyväskylään.

 

Valmennuspäällikkö vastaa JKU:n valmennusjärjestelmän kehittämisestä, harrastajamäärien kasvusta ja erityisesti huippu-urheilijoiden sekä yleisen sarjan kilpaurheilijoiden valmennuksen organisoinnista ja johtamisesta.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

  • urheilijoiden ja valmentajien valmennusprosessien tukeminen ja sparraus
  • valmennuksen ja ammattivalmennuksen kehittäminen ja esimiestyö
  • seuran kansallinen arvokilpailutoiminta
  • olosuhdetyö
  • seuran valmentajakoulutuksen ja -osaamisen kehittäminen
  • JKU:n huippu-urheilutiimin johtaminen
  • valmennustoiminnan talousvastuu

 

SUL:lla on viisi valtakunnallista yleisurheilukeskusta. JKU vastaa Jyväskylän yleisurheilukeskuksen valmennustoiminnan kehittämisestä ja organisoimisesta tiiviissä yhteistyössä Jyväskylän Urheiluakatemian ja SUL:n kanssa. Valittavan valmennuspäällikön toimenkuvaan kuuluu Jyväskylän keskuksen toiminnan johtaminen ja koordinointi sekä osallistuminen yleisurheilun valtakunnallisen valmennusjärjestelmän kehittämiseen.

 

Haemme osaavaa ja intohimoista valmennusjärjestelmän kehittäjää. Liikunta-alan tai muu tehtävään sopiva koulutus ja kokemus urheilun parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työtehtävä on päätoiminen.

 

Tervetuloa kehittämään suomalaista yleisurheilua!

 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee lähettää 16.11 mennessä s-postilla osoitteella: markku.koistinen@jku.fi

 

 

Lisätietoja:

 

Markku Koistinen

Toiminnanjohtaja

Jyväskylän Kenttäurheilijat

markku.koistinen@jku.fi

p.040 7069195

 

Jarkko Finni

Valmennuksen- ja koulutuksen johtaja

Suomen Urheiluliitto

jarkko.finni@sul.fi

p.040 5362680