SM-maraton ja -maantiejuoksut kilpailtiin Vantaalla viikonloppuna

SM-maraton juostiin tänä vuonna Vantaan Maratonin yhteydessä 10.10. JKU:n Jaakko Nieminen voitti SM-maratonin ajalla 2.19.49. Jaakko paransi maratonin ennätystään samalla reilulla kahdella minuutilla. Maratonin mestaruus oli Jaakolle viides ja neljäs putkeen. Tuomas Kari oli kuudes jääden vain vajaan puoli minuuttia kahden ja puolen tunnin alituksesta ajalla 2.30.26. Naisten sarjassa Katri Niemistö juoksi pronssille ennätyksellään 2.55.53. SM-mitali oli Katrille ensimmäinen henkilökohtainen yleisen sarjan SM-mitali. Katja Järvelä sijoittui viidenneksi ajalla 3.06.52. SM-maraton käynnisti samalla myös kauden 2021 Kalevan malja pistekilpailun.

Kisa Kalevan maljasta vuonna 2020 päättyi SM-puolimaratonille ja nuorten 10km maantiejuoksuihin. Miika Takala sijoittui puolikkaalla kymmenenneksi ajalla 1.11.13. Naisten puolimaratonilla Emilia Siltanen oli 13. ajalla 1.23.23. 19-vuotiaiden miesten 10 kilometrin kisassa Valtteri Konttinen sijoittui neljänneksitoista ajalla 37.44. 17-vuotiaiden naisten kympillä Venla Saari juoksi seitsemänneksi 40.39 ajalla.