SM-mitalien ja Kalevan malja -pisteiden jahti jatkuu 19-22-vuotiaiden SM-kilpailuissa Kemissä 21.-23.8.

JKU:lla on hyvä jengi koossa Kemissä, miltä nähdään viikonlopun aikana 67 lajisuoritusta. JKU:lla on siis jälleen todella iso joukkue nuorten SM-kisoissa. Sen lisäksi, että urheilijoita on paljon, joukkue on myös vahva. Kemissä nähdään muun muassa jo Turun Kalevan kisoissa palkintokorokkeelle yltäneet Alisa Virtanen ja Eemil Helander sekä pistesijoille urheilleet Heini Ikonen, Otto Kaario, Aino Pulkkinen, Julius Toivola, Roosa Mähönen, Oona Nieminen, Miska sundberg ja Arttu Peltola. Alisa Virtasella on Kemissä matkoina 800m, 3000m ja 3000m esteet. Eemil Helander puolestaan urakoi 1500 m, 5000m ja 3000m esteet.

JKU:n valmennuspäällikkö Jarkko Finni odottaa innolla nuorten SM-kisaviikonloppua. ”Kemissä kilpailevat 1998-2002 syntyneet ikäluokat ovat JKU:n kaikkien aikojen parhaat ikäluokat nuorten sarjoissa. On hienoa nähdä, että useat menestyvät urheilijamme ottavat kaiken ilon irti nuorten SM-kisoissa ja kilpailevat rohkeasti useassa lajissa, jopa hieman vieraammissakin. Mielenkiintoista nähdä miltä Kalevan maljan pistetilanne näyttää nuorten SM-kilpailuiden jälkeen ”, Finni myhäilee.

Osallistujat, aikataulu ja kisainfo.