Seuracup piirikisassa menoa ja meininkiä

KeSY:n Seuracup piirikilpailun voitti JKU pistein 18 813, toiseksi sijoittui Saarijärven Pullistus pistein 9 171 ja kolmas oli Pihtiputaan Tuisku 6 187 pisteellä. Muista Keski-Suomen seuroista ei joukkuetta ollutkaan. JKU:n ja KeSY:n varapuheenjohtaja Esa Kaihlajärvi summasi hyvin kilpailuillan kulun. ”Hyviä otatuksia, mutta kyllä useampi joukkue olisi ollut kiva, kun seurajoukkueina kerran kisataan. Paljon tuli henkilökohtaisia ennätyksiä ja hienoja viestituloksia. Toisten kannustaminen ja yhdessä tekeminen on kivaa myös yleisurheilukentillä”, Kaihlajärvi tiivistää. Nyt ei auta kuin odottaa, että muillakin paikkakunnilla kisattujen piirikisojen tulokset ilmestyvät Seuracupin nettisivuille ja nähdään riittääkö JKU:n pisteet 5.9. Lahdessa kilpailtavaan Superfinaaliin. 12.8. oli viimeinen päivä järjestää Seuracup piirikilpailuita, joten finaaliin pääsy tulee ratkeamaan ihan pian. Superfinaalin lisäksi 5.9. kilpaillaan alle 10 000 (A-finaali), 10 000-35 000 (B-finaali) ja yli 35 000 (C-finaali) asukkaan paikkakunnilla toimivien seurojen finaalit. Pihtiputaan Tuisku ja Saarijärven Pullistus taistelee paikasta A-finaaliin.

Katri Ruuskanen on nyt kesän ajan harjoitellut tulospalveluohjelman käyttöä ja kehui kisoja yläparvelta katsottuna. ”Hyvät kisat ja hyvät olosuhteet. Kivasti oli porukkaa, vaikka montaa seurajoukkuetta ei ollutkaan. Tulospalvelu toimi hyvin, mutta vitsi kun pystyisi kirjoittaa kenttälajien tulokset vielä nopeammin”, Katri lupasi harjoitella kymmensormijärjestelmää seuraaviin kisoihin, jotta tulokset tulisi entistäkin nopeammin. Toinen keino on löytää joka suorituspaikalle yksi vapaaehtoinen toimitsija lisää, joka kirjoittaisi tuloksia suoraan lajipaikalta nettiin älypuhelimella tai tabletilla. Nopeaahan tämä nykytoiminta on, jos on tottunut siihen, että tulokset pääsee lukemaan vasta seuraavan viikon sanomalehdestä.