Nooralotalle SM-hopeaa 100 metrin aidoissa

Nooralotta uusi viime vuoden SM-hopeansa Turun Kalevan kisoissa. Nooralotta juoksi finaalissa 100 metrin aidat 13,01. Kilpailun voitti Annimari Korte 12,79 ajalla ja kolmanneksi sijoittui Reetta Hurske vain sadasosaa Nooralottaa heikommalla ajalla 13,02. ”Olen tosi pettynyt tulokseen. Jyväskylän Motonet GP:n jälkeen odotukset olivat tosi kovat, mutta jostain syystä tulostaso ei ole lähtenyt sen jälkeen nousemaan. Hopea tyydyttää, mutta aika ei”, Nooralotta kertoi palkintojenjaon jälkeen. Nooralotalla on vuorossa vielä lauantaina 100 metriä.

Ari Nummelan valmentama Otto Kaario juoksi hienosti 1500 metrillä neljänneksi ajalla 3.53,21. Otolla sujuu juoksun lisäksi kartanluku, sillä Otto kuuluu suunnistuksessa alle 25-vuotiaiden maajoukkueeseen. Naisten pituudessa Oona Nieminen sijoittui seitsemänneksi tuloksella 582. Torstain harvoissa finaaleissa Jaakko Nieminen taisteli kuudeksi miesten 10 000 metrillä ajalla 30.45,62.

Kaikki tulokset https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=77900.