Jyväskylän Motonet GP:ssä palkitaan urheilija kovasta tuloksesta

Jyväskylän Motonet GP kilpaillaan Harjun stadionilla keskiviikkona 8.7.2020. Uusien ohjeistusten mukaan GP-kilpailuun voidaan myydä rajoitettu määrä lippuja. Turvallisuus huomioiden Harjun stadionin katsomot on jaettu kolmeen lohkoon: A1, A2 ja takasuora. Kullakin katsomolohkolla on erilliset sisäänkäynnit, kahvio ja omat wc-tilat. Liput ovat myynnissä vain ennakkoon https://www.motonetgp.fi/jyvaskyla/aikataulu-ja-paasyliput/.

Jyväskylän Motonet GP -kilpailussa arvostetaan kovia tuloksia, joten kilpailuissa on käytössä tänä vuonna tulosbonus. Tulosbonusrajat ovat Pariisin EM-kisojen ja Tokion olympialaisten tulosrajat. Vaikka EM- ja olympiakisoja ei järjestetäkään tänä vuonna, haluamme Jyväskylässä palkita urheilijat kovista suorituksista. Mikäli kotimainen urheilija rikkoo Pariisin EM-kisarajan Jyväskylän Motonet GP:ssä urheilija saa 200€:n bonuksen, olympiarajan rikkomisesta tulosbonus on 600€. Lisäksi Suomen ennätyksestä on luvassa oma SE-bonus. Tulosbonukseen oikeuttava tulos tulee tehdä sallituissa olosuhteissa ja pikajuoksuissa tulosbonusrajan voi rikkoa molemmissa juoksuissa. Urheilija voi saada vain yhden bonuksen.

Kisojen parhaalle urheilijalle on luvassa vielä 1000€:n palkintoraha. Paras urheilija määritellään WA:n pisteiden mukaan.

Jyväskylän Motonet GP -kilpailuun voi ilmoittautua tämän viikon sunnuntaihin 28.6. saakka https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25506. Järjestäjällä on oikeus rajoittaa osanottajamäärää. Alustava aikataulu löytyy Motonet GP:n nettisivuilta https://www.motonetgp.fi/jyvaskyla/aikataulu-ja-paasyliput/.