Harju Cup käynnistyy lauantaina 6.6.

Harjun stadionilla järjestetään Harju Cupin ensimmäinen osakilpailu lauantaina. Kilpailupäivä on jaettu kahteen osaan. Aamupäivällä kilpailevat 9-15-vuotiaat ja iltapäivällä kilpailemaan pääsee yleisen sarjan urheilijat.

Lauantaina mielenkiinnolla kannattaa seurata naisten 200 metrin aitakilpailua, jossa Nooralotta Neziri harjoittelee 200 metrin aitoja Bislett Impossible Gameseja varten. Nooralotta on viimeksi juossut 200m aidat T15-sarjassa, silloin paras aika oli 29,49. Oslossa Nooralotta saa vastaansa 200 metrin aitoihin Annimari Kortteen, Isabelle Pedersenin ja Line Klosterin. 200 metrin aitojen Suomen ennätys on 27,13. SE on Emma Koistisen nimissä ja ennätys on muuten juostu Harjun stadionilla. Miesten 150 metrin kilpailussa vastakkain asettuu Elmo Lakka ja Viljami Kaasalainen, jotka saattavat olla yllättävänkin tasainen parivaljakko harvemmin juostulla 150 metrin matkalla. Naisten pituuskilpailussa kauden aloittaa muun muassa maaotteluissa Suomea edustanut Kaipolan Vireen Sini Sanaslahti, joka viime kesänä leiskautti pituutta 631.

Hallikisoista tuttu PB-corner järjestetään Harju Cupissa lauantaina virtuaalisesti. Käy kommentoimassa Instagramissa uusi ennätyksesi PB-corner kuvaan. Katsotaan kuinka monta uutta ennätystä lauantaina syntyy. Hipposhalleissa tehtiin kahden päivän aikana 558 uutta ennätystä.

Aikataulu, osallistujat ja ohjeet kilpailijoille löytyy kilpailukalenterista. Harju Cup ei ole yleisötilaisuus, joten yleisöllä ei ole vapaata pääsyä katsomoon. Urheilijat saavat tuoda mukanaan stadionille yhden tukihenkilön. Tulokset päivittyvät kisan aikana tänne.