JKU tarjoaa laajan kilpailukattauksen urheilijoilleen 2020

JKU tarjoaa kesäkaudella 2020 laajan kilpailukattauksen. Koko suomalaisen yleisurheilukesän 1.6. avaavassa keihään kutsukilpailussa irti pääsevät valtakunnan kärkiheittäjät. Seura haluaa palvella kilpailunälkäistä jäsenkuntaansa mahdollisimman laajasti ja tasapuolisesti. JKU käynnistää uuden cup-muotoisen kilpailusarjan sekä naisissa että miehissä sarjoissa 17 v., 19 v. ja yleinen. Tarkat cup-kilpailupäivät perinteikkäällä Harjun stadionilla ovat 6.6., 13.6. ja 27.6. tai 28.6. sekä 1.9. Cup -kilpailujen kanssa samoina päivinä järjestetään miniotteluita ja lajeja myös sarjoissa 9-15 v sekä aikuisurheilussa. Koko JKU:n kilpailukalenteri kesälle 2020: https://jku.fi/kilpailut/. Kilpailukokonaisuuden toteutusmallit ja kokoontumisrajoituksiin liittyvät mahdolliset osanottorajoitukset päätämme ja informoimme tarkentuvien viranomaisohjeistusten jälkeen.  

Jyväskylän GP-kilpailuissa panostetaan urheilijoiden tuloksentekomahdollisuuteen

Kesän ehdoton huipentuma, Jyväskylän Motonet GP -kilpailu, järjestetään Harjulla 8.7. GP-kilpailu kerää Suomen kovimmat yleisurheilijat Jyväskylään. GP-kilpailujen lajitiivistämispaineesta huolimatta JKU haluaa tarjota urheilijoille 14 lajin laajan kattauksen, joissa kaikissa on palkintorahaa tarjolla. Lisäksi kisoissa tullaan näkemään muutama todella mielenkiintoinen yllätyslaji. Kisat järjestetään urheilijoiden tuloksenteon kannalta optimaaliseksi. Tämä tarkoittaa mm. pikajuoksujen ja hyppylajien myötätuulitakuuta ja henkilökohtaisten valmentajien mahdollisuutta olla tukemassa urheilijaansa henkilömäärärajoituksista huolimatta. Yleisöttömien kisojen teema on #kannustakaveria, millä haetaan yleisurheiluperheen, urheilijoiden ja valmentajien, yhteisöllisyyden vahvistamisesta entisestään.

Cup-kilpailu 2020 lähes kaikissa yksittäislajeissa

Cup kilpailusarjaan kuuluvia osakilpailuja on siis yhteensä neljä. Jokaisessa kenttälajissa on mahdollisuus kilpailla kahteen kertaan. Juoksulajeissa mahdollisuuksia on kilpailla kesän aikana peräti neljästi, mutta niissä lajit vaihtelevat kisasta toiseen. Cup-kilpailussa huomioidaan urheilijalta kaksi parasta lajitulosta. Syyskuun kisan tarkka juoksujen lajiohjelma päätetään myöhemmin

 

Cup-kilpailu, Jyväskylä 2020 

 

6.6.2020

13.6.2020

27/28.6.2020

1.9.2020

Pikajuoksu

150 m

100 m

200 m

?

Pika-aitajuoksu

200 m aj

100/110 m aj

100/110 m aj

?

Nopeuskestävyys

150 m

300 m

400 m

?

Aitarundi

200 m aj

300 m aj

400 m aj

?

Keskimatkat

600 m

1500 m

800 m

?

Kestävyysjuoksu

3000 m

1500 m

2000/3000 m est

?

Pituus

X

 

X

 

3-loikka

 

X

 

X

Korkeus

 

X

 

X

Seiväs

X

 

X

 

Kuula

X

 

X

 

Keihäs

 

X

 

X

Kiekko

2 kilpailua Viitaniemessä

Moukari

2 kilpailua Viitaniemessä

Cup-kilpailun nimeämiseksi järjestetään JKU-jäsenten kesken nimikilpailu, minkä voittajalle on tiedossa magee palkinto. Seuraa JKU:n instagramia @JyvKU ja osallistu kilpailuun!

Kuva: Esa Jokinen