Kannusta kaveria Jyväskylän Motonet GP-kilpailuissa 8.7.

Urheilijoiden ja yleisurheiluväen suureksi riemuksi ilmoitamme, että Jyväskylä avaa yleisurheilukesän Motonet GP-kilpailusarjan 8.7. Harjun stadionilla. Yleisurheilijoiden kevään treenit ovat sujuneet todella hyvin ja urheilijat odottavat jo malttamattomina, että pääsevät testaamaan kisakuntoaan. Urheilijoiden lisäksi myös valmentajia kiinnostaa nähdä kuinka poikkeusajan sovellettu harjoittelu on purrut. ”Olemme todella innoissamme, että saamme tarjota urheilijoille kovatasoiset kilpailut, joissa pääsee testaamaan omaa suorituskykyään. Tänä vuonna kilpailut järjestetään kotimaisten huippu-urheilijoiden voimin, matkustusrajoitteiden ja karanteeniohjeiden johdosta”, kertoo kilpailun pääsihteeri Markku Koistinen.

Todennäköisesti heinäkuussa tulee olemaan voimassa yli 500 hengen yleisötapahtumien kielto, joten Jyväskylän Motonet GP-kilpailut järjestettäneen ilman suurta yleisöä. YLE lähettää Jyväskylän kilpailusta kahden tunnin lähetyksen, joten tapahtuman hengessä voi olla kotisohvallakin. Yleisön kannustuksen puuttumisen takia Jyväskylän GP-kilpailuiden teema tuleekin olemaan ”Kannusta kaveria”.