Lumme Energian ja Jyväskylän Kenttäurheilijoiden yhteistyö laajenee kaudella 2020

Lumme Energian ja JKU:n yhteistyö alkoi vuoden 2019 Jyväskylän Motonet GP-kilpailuja ja Finlandia Marathonia koskevalla sopimuksella. Yhteistyö saa nyt jatkoa ja laajenee. Lumme Energia tulee näkymään kaudella 2020 muun muassa Jyväskylän GP -kilpailuissa 8.7.2020, Finlandia Marathonilla 18.­-19.9.2020 ja tietenkin JKU:n eri viestintäkanavissa. JKU:n jäsenet myös hyötyvät – Lumme Energia tarjoaa JKU:n jäsenille Sportti Lumme –sähkösopimuksia. JKU:n jäsenet voivat nyt tehdä uusia Sportti Lumme -sähkösopimuksia ja samalla seuratoiminta saa tukea.

”Lumme Energian kanssa tehty sopimus yhteistyöstä on seuralle erittäin merkittävä. Olemme iloisia, että voimme tehdä molemmin puolin hyödyttävää yhteistyötä paikallisen energiayhtiön kanssa, joka tarjoaa jäsenistöllemme kilpailukykyisiä Sportti Lumme -sähkösopimuksia”, kommentoi JKU:n puheenjohtaja Pasi Valoranta uutta yhteistyösopimusta. 

”Aivan ensimmäiseksi Onnittelut koko seurayhteisölle Kalevan maljasta! Se, että voittaa Kalevan maljan kolmannen kerran peräkkäin, kertoo seurasta paljon. Muita esittelyjä ei tarvita. Me Lumme Energiassa arvostamme korkeimmalle sitä monipuolista ja hienoa työtä, jota JKU:ssa tehdään niin nuorison kuin huippu-urheilun ja aikuisurheilun eteen. Tähän on ollut mieluisaa tulla mukaan”, toteaa Lumme Energian liiketoimintajohtaja Mika Ahola.

”Tämä vuosi on ollut onnistunut alku yhteistyölle ja meillä on valmius laajentaa sitä nyt uudelle tasolle. Olemme speksanneet sporttisen sähkötuotteen, joka on erittäin kilpailukykyinen sähkön käyttäjälle ja samalla mahdollistaa kohtuullisen lisätulon myös seuralle. Tavoitteena on ollut rakentaa seuran, sen jäsenten ja kumppanin välille win-win-win tuote, jossa olemme mielestämme myös onnistuneet”, jatkaa Ahola ja toivottaa yhteistyölle hyvää virettä myös jatkossa.

Lumme Energia on energiayhtiö, joka harjoittaa sähkökauppaa koko Suomen alueella, kehittää kuluttajille ja yrityksille energian mikrotuotantoratkaisuja, sähköisen liikenteen palveluja sekä energian tehokkaaseen käyttöön liittyviä palveluja. Lumme Energian sähköä tuotetaan muun muassa Vaajakosken vesivoimalaitoksessa.

 

Lisätietoja:

Jyväskylän Kenttäurheilijat                                            Lumme Energia

Puheenjohtaja                                                               Liiketoimintajohtaja

Pasi Valoranta                                                               Mika Ahola

pasi.valoranta@jku.fi                                                  mika.ahola@lumme-energia.fi

P. 050 553 8503                                                            p. 040 7575125