JKU vahvistuu nuorilla urheilijoilla kaudelle 2020

Jyväskylällä on yleisurheilupiireissä hyvä maine olosuhteiden ja tekemisen meiningin suhteen. Niinpä tänäkin syksynä Jyväskylään muutti useampi yleisurheilija parempien treeniolosuhteiden ja valmennuksen perässä. Osa Jyväskyläläistyneistä urheilijoista toivoivat myös pääsyä osaksi JKU-perhettä. JKU:ta ensi kaudella edustaakin seuraavat yli 7 pisteen urheilijat:

Sanni Mahonen (-98)

  • pikajuoksut 100-200 m
  • ennätys 100m 11,85 

Lassi Saarinen (-97)

  • keihäs
  • ennätys 76,46 

Suvi Eerikäinen (-97)

  • pituus/3-loikka
  • ennätys 595/12,25 

Lisäksi JKU vahvistuu useammalla nuorella urheilijalla Jyväskylään muuton seurauksena. JKU:n verkkarissa urheilee tulevalla kaudella muun muassa Lassi Hakonen, Veeti Lettojärvi, Amanda ja Aku Kulju sekä paluuta kilpakentille suunnitteleva seiväshyppääjä Jussi Kaavi.