Masterssien EM-kisat Italiassa päätökseen

Masterssien EM-kisat Venetsiassa päättyivät sunnuntaina. Suomi oli mitalitilastossa paras Pohjoismaa sijoittuen kokonaistaulukossa kuudenneksi 77 mitalilla (35 kultaa, 25 hopeaa, 17 pronssia).

JKU:n mitalisaalis nousi kisojen loppupuolella vielä kolmella, kun Kirsti Siekkinen N50 juoksi 80 m aitojen mestariksi, Annika Savolainen ja Leena Tenhu juoksi N60 sarjan 4×400 m viestissä pronssia, Petri Lauronen ja Pessi Lyyra M35 sarjan 4×100 m viestissä myös pronssia sekä N40 hopeajoukkueessa juoksi Johanna Herlevi-Saarukka.
Näin jo aikaisemmin uutisoitujen mitalien määrän kanssa JKU:n saalis oli yhteensä upeat kahdeksan mitalia!
JKU onnittelee kaikkia osallistujia!

Seuraavat EM-kisat järjestetään Tampereella 2021, joten sinne on nyt hyvä suunnata tavoitteita!