Kilpailu Kalevan maljasta starttaa. SM-maraton kilpaillaan lauantaina Espoossa

Kauden 2019–2020 kilpailu Kalevan maljasta käynnistyy jo lauantaina 21.9.2019, kun Espoossa juostaan SM-maraton.  JKU:n maratonjoukkue on tänä vuonna hyvinkin miespainotteinen. Espooseen lähtee JKU:sta yleiseen sarjaan kilpailemaan Jonathan Kilpeläinen, Aleksi Niemelä ja Jaakko Nieminen. Jaakko Nieminen puolustaa viime vuoden mestaruutta maratonilla. Viime vuoden kolmonen Antti-Pekka Niinistö Lahden Ahkerasta lähtee haastamaan Niemistä. Lahden Ahkera haluaa varmasti myös aloittaa Kalevan malja -pisteiden keruun heti ensimmäisestä kilpailusta lähtien tämän kesän Kalevan malja –kilpailun kakkossijasta tulistuneena.

Espoon Rantamaratonin yhteydessä käydään myös SAUL:n aikuisurheilijoiden SM-maraton. SAUL:n maratonin juoksee JKU:sta Matti Kuosmanen, Timo Rantanen, Harri Paananen ja Jani Hartonen.

Rantamaratonin kisasivut.