Seuracupin Superfinaalin voitto Jyväskylään!

JKU voitti toiseksi sijoittuneen Tampereen Pyrinnön viidellä ja puolella pisteellä. Otatus siis Pyrintöä vastaan oli erittäin tasainen. Jännitystä riitti läpi kisapäivän. Välillä jännitettiin, saako urheilija tulosta ja välillä jännitettiin miten päin tasaiset kamppailut kääntyvät. Suurin osa kamppailuista kääntyi JKU:n puolelle ja viimeisillä yrityksillä tehtiin hyviä suorituksia. Kaiken kaikkiaan fiilis Seuracupissa oli jälleen mahtava. ”Kaikki oli iloisella mielellä liikkeellä ja teki parhaansa vähän vieraammissakin lajeissa. Kaikkien panosta tarvittiin tiukassa kisassa ja muutamilla lajivoitoilla saatiin extrapisteitä pottiin. Erittäin tyytyväisiä ollaan paluusta voittokantaan, onhan meillä Suomen paras seura”, 15-sarjan koutsina Seuracupissa ollut Titta Kemppainen iloitsi Superfinaalin voittoa.

Seuracupissa 11–17-vuotiaat urheilijat kilpailevat ja keräävät pisteitä seuroille, jotka taistelevat paremmuudesta. Piirikilpailuissa pisteitä sai tuloksesta, mutta finaalissa vain sijoitus ratkaisi. Perinteinen Seuracup finaali uudistui niin, että piirikisojen seitsemän parasta seuraa ja finaalijärjestäjä kilpailivat Superfinaalissa. Superfinaalissa jokaisessa lajissa oli kaksi edustaa joka seurasta, entisen yhden sijaan. Laajaa tasoa siis tarvittiin voittoon. JKU:lla oli Seinäjoen Superfinaalissa täysi joukkue yhtä sairastumista lukuun ottamatta, joten Antti Mero jr. teki jälleen loistavaa työtä joukkueen kokoamisessa.

Tulokset

Pisteet