Mastersurheilijat mukana viikonlopun useassa ottelussa

Viikonloppuna oli seuramme Mastersurheilijoita mukana kolmessa eri ottelutapahtumassa.  

Suomen Aikuisurheiluliiton SM heitto-5-ottelut oli tänä vuonna LahtiSportin järjestelyvastuulla ja kisattiin Nastolassa. Kultaa nappasivat Laura Lehto N35, Jaana Siekkinen N50 ja Maire Ahonen N65. Muita mitalisteja olivat Mia Junikka N40, Kirsti Siekkinen N50, Merja Vuorinen N60 ja Teemu Mykkänen M30. Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan http://lahtisport.fi/

Lauantaina ja sunnuntaina oteltiin Ultramoniotteluiden MM-kisat Eläintarhan kentällä Helsingissä. Anette Mehtälä otteli alusta saakka vihoitelleesta reisivammasta huolimatta N40 sarjan pronssia. Kisojen tulokset kokonaisuudessaan https://live.tuloslista.com/4680.

Lisäksi sunnuntaina juoksijoitamme oli mukana Ruotsiottelussa haastekilpailussa, jossa N/M40, N/M50 ja N/M60 joukkueet taistelivat Ruotsia vastaan. Johanna Herlevi-Saarukka juoksi N40 viestissä sekä Leena Tenhu ja Annika Savolainen voitokkaassa N60 viestissä.