Pm-sisulisäviesteissä säpinää ja joukkueena urheilua

Viikonloppuna kilpailtiin viestijuoksujen merkeissä Harjulla. Kesän loistavat kisakelit eivät suosineet lauantaina aivan yhtä hyvin kuin kesän muina kilpailupäivinä on suosinut. Tiistain 27.8. Elokuun kisoille on taas luvattu Harjun tuttua aurinkoista kisakeliä.

Viestien hienous piilee siinä, kun yksilölajissa pääsee kerrankin urheilemaan joukkueena. Tunnelma kentällä on todella kannustava. ”Oli mukava nähdä Keskisuomalaisten seurojen nousua viesteissä. Viitasaaren Viesti teki piiriennätyksenkin P9 4×50 metrin viestissä. Hyvä saada lisää kilpailua ja toivotaan, että tulevaisuudessa muutkin seurat saavat useampia joukkueita pm-viesteihin. JKU:laisilla oli viesteissä iloista tekemistä sadekuuroista huolimatta, viestijuoksijoita kannustettiin hyvän tuulisesti ja oli kiva nähdä kuinka pitkissä viesteissä oli useita joukkueita. Pm-sisulisäviesteissä voisi jatkossa olla useampiakin vanhempien sarjojen viestejä. Pm-viestit ovat hyvä tilaisuus juosta aikoja SM-viesteihin ja vanhemmat näyttävät hyvää esimerkkiä nuoremmille kuinka kapula vaihtuu”, miettii Antti jr. Mero pm-sisulisäviestien jälkeen.

9–13 –vuotiaat kilpailevat valtakunnallisessa Nuorisotoimintakilpailussa, jossa lasketaan pisteitä piirinmestaruuskilpailuihin osallistumisista ja lisenssien määrästä. Nuorisokilpailun tilanne tiivistyy kauden lopun lähestyessä. Tällä hetkellä JKU ja Turun Urheiluliitto jakavat kärkisijan 1249 pisteellä. Osalla seuroista on vielä sisulisähuipentuma ja moniottelut kisaamatta. JKU:lla on jäljellä vielä moniotteluiden toinen osa, joka kilpaillaan 7.9. Äänekoskella. Kaikki 9–13-vuotiaat rohkeasti ottelemaan Äänekoskelle, sillä pisteitä Nuorisotoimintakilpailuun saa osallistumisesta. Lisäksi moniotteluista voi kerätä pisteitä JKU:n ELMO-kilpailuun!