”Huomattavasti parempi kuin viime vuonna”

Kalevan kisojen kolmas kisapäivä tarjosi JKU:laisille ennätyksiä ja mitaleja. Mestaruus jäi vielä odottamaan viimeistä kisapäivää. Miesten kiekonheiton karsinnassa Mika Ruhtinas heitti 45,78 sijoittuen 13:ksi ja Juuso Sillanpää linkosi kiekon 44,91 metriä ja sijoittui karsinnan 16:ksi. 800 metrin alkuerissä Alisa Virtanen juoksi hienosti sunnuntain finaaliin kauden parhaalla ajalla 2.13,41. Heini Ikonen aikavertailusta 800 metrin finaaliin. Janette Niemi oli 800 metrin alkuerien 13s ajalla 2.15,41. Naisten kolmiloikassa Wilhelmiina Harju hyppäsi 12,39 ja sijoittui karsinnan 13:ksi. Laura Koivisto hyppäsi oman ennätyksensä 12,14 ja sijoittui 3-loikan karsinnassa 15:ksi. Oosa Siukonen sivusi seipäässä ennätystään 330 ja oli karsinnan 18s. Elmo Lakka oli miesten 100 metrin alkuerien ensimmäinen finaalista karsiutunut juoksija ajalla 10,79. Heidi Salminen aitoi 400 metrin aidat aikaa 1.03,14 ja sijoittui 11:ksi. Iiro Surkka juoksi aidatulla ratakierroksella uuden ennätyksen, 56,35 ja sijoittui 10:ksi. Juho Nieminen ponnisti kolmiloikan finaaliin 14,39 kantaneella hypyllä.

Kristian Peltola hyppäsi 13,93 ja sijoittui kolmiloikan karsinnassa 15:ksi. Oona-Mari

Hakulinen juoksi kauden parhaan aikansa (11.11,90) naisten 3 000 metrin esteissä ja sijoittui 11:ksi.Illalla juostiin myös 15-sarjan 4×200 metrin sekaviesti, jossa JKU:n junnut veivät voiton joukkueella Atte Leppänen, Minea Vertala, Joonas Lapinkero ja Hilma Kinnunen. Joukkueen ajaksi kellotettiin 1.41,99. Eemil Helander avasi JKU:n lauantain mitalitilin juoksemalla 3 000 metrin esteissä pronssille ennätysajallaan 9.01,44. Hanna-Maari Latvala ja Anniina Kortetmaa juoksivat helposti alkueristä illan finaaliin. Naisten 100 metrin finaalissa nähtiin tiukka taistelu, kun Lotta Kemppinen otti vahvan startin ja vaikka Hanna-Maarin loppu oli tututun vahva, ei Hantta aivan ehtinyt saavuttaa Kemppistä.

Hantalle 100 metriltä hopeaa ajalla 11,66.”Huomattavasti parempaa kuin viime vuonna”, Hantta kommentoi tyytyväisenä palkintojen jaon jälkeen. Anniina palkittiin suomenmestaruus pronssilla ajalla 11,71. ”Sopivasti jäi hampaankoloon huomista 200 metrin kisaa varten”, Anniina hieman harmitteli 100 metrin jälkeen, kun potentiaalia olisi ollut parempaan, kun vain olisi nähnyt missä muut menevät. Anniina juoksi kolmosrataa hieman erillään Kemppisestä ja Hantasta. Jesse Väyrynen juoksi miesten 100 metrin finaalissa hienosti seitsemänneksi ajalla 10,84.