Pm-sisulisähuipentuma kokoaa Keski-Suomen juniorit viikonloppuna Harjulle

Keski-Suomen sisulisäikäisten (9–15v.) piirinmestaruudet ratkotaan 27.–28.7. Harjun stadionilla. Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 12 ja kisatapahtumia riittää noin klo 18 asti. Kilpailuihin on ilmoittautunut noin 270 lasta ja nuorta ympäri Keski-Suomea. Vajaa puolet osallistujista edustaa järjestäjäseura JKU:ta. JKU:n kioski palvelee kisojen ajan. Kioskissa on myynnissä tuttuun tapaan mm. virvoitusjuomia, sämpylää, makkaraa, jäätelöä ja makeisia. Urheilu-Shop Ala-Korpi on lauantaina paikalla myymässä mm. lenkkareita, piikkareita ja urheiluvarusteita.

Harjulle on jälleen ennustettu aurinkoista ja jopa yli +30 asteen lämpötilaa. Urheilijoiden, huoltajien ja toimitsijoiden kannattaakin varautua viikonlopun kilpailuihin vesipulloilla, hatuilla ja aurinkorasvalla. Erityisesti kilpailijoiden kannattaa nauttia runsaasti nestettä viikonlopun aikana sillä nestehukka heikentää suorituskykyä. Muutamia toimitsijoita tarvittaisiin vielä mukaan kilpailuihin. Mahdolliset toimitsijat voivat ilmiantaa itsensä (tai kaverinsa) toimisto@jku.fi osoitteeseen.

Kilpailuiden aikataulu ja osanottajalista.

Kuva: Kuvapalvelu Kujala & Zitting