JKU:n ELMO-kilpailun kärki tiivistyy

JKU:n ELMO-kilpailun (entinen taitomerkki kilpailu) tilanne (31.5.) on nyt päivitetty. JKU:n juniorit ovat kilpailleet ahkerasti  eri lajeissa, jotta saisivat kerrytettyä mahdollisimman paljon pisteitä ELMO-kilpailuun. Seuraava mahdollisuus kerätä pisteitä on jo tulevana viikonloppuna, kun JKU:n juniorit lähtevät isolla joukolla Youth Athletics Gameseihin (YAG) eli tänä vuonna Lahdessa järjestettäviin nuorisoyleisurheilukisoihin. Kilpailemisen lisäksi luvassa on taas mukavaa yhdessä oloa ja uusin kavereihin tutustumista.

 

ELMO-kisa 2019 TOP 10

tilanne 31.5.

Pirkko Järvikylä 25

Nea Koppeli 25

Pihla Tiihonen 24

Onni Erkkilä 21

Kiira Kahilainen 21

Lauri Lakanen 18

Enni Mustaparta 17

Kasperi Möttönen 17

Essi Suni 15

Sofia Sauvala 15

Taitomerkkirajathan löytyvät täältä ja ELMO-kilpailun vihkoista.