SAUL SM-viestit ja SM-maantiekävelyt

SAUL:n SM-viestit kilpailtiin lauantaina 8.6. Kangasalla vaihtelevissa sääoloissa. Kilpailujen aikataulu venähti parikin tuntia kisat yllättäneiden ukkosmyrskyjen takia. Kisojen parasta antia oli JKU:n N60 viestijoukkue (Terhi Kokkonen, Leena Tenhu, Sisko Rauhala, Annika Savolainen), joka juoksi uuden suomenennätyksen 4 x 100 m:n viestissä. JKU oli kisojen toiseksi paras seura LahtiSportin jälkeen. Piste-ero oli vain 2 pistessä, joten huikea tulos taas urheilijoiltamme. Tulokset kokonaisuudessaan  https://www.ku-68.com/@Bin/292176/Tulokset+sarake.txt

Myös sunnuntaina 9.6. oli kisapäivä, kun masters-urheilijat kisasivat SAUL:n maantiekävelyissä. Marita Harju N45 sarjassa käveli koko kisojen parhaan ajan 10 km kävelyssä. Mestaruuden käveli myös Jouko Kuusjärvi ja hopeaa Pirjo Karetie. Pirjo juoksi lauantaina kaikki viestit (4 x 100 m, 3 x 400 m, 3 x 800 m ja ruotsalaisviestissä 400 m osuus), joten viikonlopun urakka on ollut melkoinen. Tulokset kokonaisuudessaan http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/sm-maantiekavelyt-2019/tulokset/saul-n-tulokset/