JKU:n ELMO-kilpailu on käynnistynyt

Taitomerkkikilpailu on päivitetty ELMO-kilpailuksi. Kilpailussa kerätään eri yleisurheilulajien taitomerkkejä (A-, B-, C-luokka) sekä osallistumispisteitä pm-maastojuoksuista. ELMO-kilpailu on tarkoitettu 9 – 13 vuotiaille. Eniten pisteitä keränneet palkitaan syksyllä JKU Gaalassa ja ELMO-kilpailun voittaja saa vuodeksi itselleen kiertopalkinnon. ELMO-kilpailun seurannan helpottamiseksi ja jännityksen lisäämiseksi urheilijoille on jaettu vihkot, joiden avulla pisteiden kerääminen on helppoa. Toukokuusta lähtien ELMO-kilpailun pistetilanteesta tehdään koonti ja TOP 10 julkaistaan JKU:n nettisivuilla ja somekanavissa.

ELMO-kisa 2019 TOP 10
tilanne 30.4.2019

Pirkko Järvikylä 18
Pihla Tiihonen 16
Lauri Lakanen 15
Onni Erkkilä 15
Kiira Kahilainen 15
Nea Koppeli 14
Enni Mustaparta 12
Aljona Karamzina 12
Erika Parkkonen 11
Eevi Ylitalo 11

Taitomerkkirajat löytyvät myös täältä.