SM-maastot ja Flying Finns juostaan Janakkalassa 4. – 5.5.

Janakkalan Kiipulassa kilpaillaan viikonloppuna maastojuoksun suomenmestaruuksista. Lauantaina Kiipulan ulkoilureitille pääsevät ensimmäisenä Masterssarjat. JKU:sta on mukana taistelemassa aikuisurheilijoiden maastomestaruuksista 10 juoksijaa ja yhteensä kolme joukkuetta. Lauantaina iltapäivällä metsään säntää junnut Flying Finns -maastokilpailussa. JKU:sta Flying Finns -junnumaastoihin osallistuu seitsemän junioria. Sunnuntaina vuorossa on nuorten ja yleisen sarjan SM-maastot. JKU:sta lähtöviivalla on 34 juoksijaa ja 10 joukkuetta. Ennakkoasetelmia maastoihin on spekuloitu yleisurheilun SM-maastoennakossa, jossa esille on nostettu muun muassa JKU:n Jaakko Nieminen, Otto Kaario, Eemil Helander ja Lotta Mäkinen sekä tietysti JKU:n kiven kovat joukkueet. Urheiluliiton SM-maastoennakon pääset lukemaan täältä.

SM-maastojen aikataulu, osanottajat ja reitti löytyy SM-maastojen nettisivuilta.