Viikonloppuna juostiin Kuokkalan Kirmaisu ja pm-maastot

Kuokkalan Kirmaisuun starttasi lauantaina 27.4. satakunta juoksijaa, vaikka reitti kulkikin Jyväskylässä. Osallistujat pääsivät nauttimaan aurinkoisesta säästä, lämpötila hipoi 20 astetta ja juoksijoiden omat ennätykset rikkoontuivat. Kirmaisu alkoi yhteisellä alkulämmittelyllä, josta vastasi LeWell Oy:n Kaisa Wallinheimo. Miesten 10 kilometrin kilpasarjan voitti Roope Koskinen ajalla 32,47 ja naisten 10 kilometriä voitti Annukka Husu ajalla 44,01. Kaikki tulokset löytyvät jku.fi/kuokkalan-kirmaisu/.

JKU:n nuorempi juoksijakaarti testasi maastokuntoaan Jämsässä pm-maastoissa sunnuntaina 28.4. Mestaruuteen ylsi pm-maastoissa 2 kilometrillä P13 sarjassa Antto-Ville Heinonen (7.54), T13 sarjassa Christine Kuusisto (8.07), P12 sarjassa Kalle Tossavainen (7.45) ja 1,5 kilometrillä P11 sarjassa Vilho Hietala (5.32), T11 sarjassa Erika Parkkonen (5.47), P10 sarjassa Joonatan Kulmala (5.33), T10 sarjassa Enni Mustaparta (6.11). Kaikki tulokset pm-maastoista löytyvät tilastopajasta.

Ensi viikonloppuna kilpaillaan maastojuoksuissa Janakkalassa. Lauantaina käydään Flying Finns – junnumaastot ja masterssien SM-maastot. Sunnuntaina juostaan nuorten ja yleisen sarjan SM-maastot.