Masterssien tuplaviikonloppu – lauantaina SM puolimaraton ja sunnuntaina halli SM-ottelut

Suomen aikuisurheiluliiton SM puolimaraton juostiin Helsingissä 13.4. ja kisaan ilmoittautuneita oli yhteensä lähes 200. JKU:sta oli mukana taas reilu edustus ja JKU:n joukkue keräsikin useamman henkilökohtaisen ja joukkuemitalin. SM-kultaa pokkasi M75 sarjassa Timo Rantanen, SM-hopealle juoksivat M35 sarjassa Timo Valkonen, M35 joukkue (Timo Valkonen, Matti Salonen ja Harri Metsäranta) sekä N35 joukkue (Leena Alonen, Suvi Puttonen ja Paula Mäkinen), SM-pronssia saivat N45 Paula Mäkinen, N35 Leena Alonen ja M60 joukkue (Harri Paananen, Matti Kuosmanen ja Timo Rantanen).

Puolimaratonin tulokset.

Halli SM-ottelut kilpailtiin sunnuntaina 14.4. Liikuntamyllyssä Helsingissä. SM-otteluihin oli ilmoittautunut 54 osallistujaa. JKU:n mastersottelijat taistelivat kuusi mitalia Jyväskylään. Mestaruuteen ylsi N60 sarjassa Annika Savolainen ja N70 sarjassa Terhi Kokkonen. Hopeisella mitalilla palkittiin N50 sarjassa Satu Matilainen, N60 sarjassa Merja Pulkkinen ja M45 sarjassa Pessi Lyyra. Pronssille otteli N45 sarjassa Anne Virtanen. N40 sarjassa Virpi Kämäräinen sijoittui viidenneksi.