Ilmoittautuminen urheilukouluihin ja liikuntaleikkikouluihin on nyt auki

Kesän urheilukoulut ja liikuntaleikkikoulut käynnistyvät viikolla 23, paitsi kilpaurheilukoulu käynnistyy jo viikolla 19.  Urheilukoulussa harjoitellaan laadukkaassa ohjauksessa innostavasti ja monipuolisesti kaikkia yleisurheilulajeja. Liikuntaleikkikoulussa opetellaan leikin ohella liikkumisen perustaitoja ja kehonhallintaa. Lisätietoja ja lmoittautuminen kesän urheilukouluun ja kilpaurheilukouluun täällä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen liikuntaleikkikouluun täältä.

Kesän uutuutena pyörähtää käyntiin uusi kortteliurheilukoulu, jossa yhdistyy jalkapallosta tuttu kortteliliiga ja yleisurheilun urheilukoulu. Kortteliurheilukoulun harjoitukset alkavat viikolla 20. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa ja harjoituksessa on elementtejä jalkapallosta ja yleisurheilusta.  Ryhmiin otetaan 2007-2014 syntyneitä lapsia. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Kortteliurheilukouluun.