Laakkonen Yleisurheilun Jyväskylän GP –kilpailun ja Finlandia Marathonin autokumppaniksi

Kuvassa vasemmalta Laakkonen Jyväskylän Opelin myyntipäällikkö Ilkka Kuula, JKU:n toiminnanjohtaja Markku Koistinen, Finlandia Marathonin pääsihteeri Jouni Vatanen ja JKU:n valmennuspäällikkö Jarkko Finni.

Laakkonen Jyväskylä ja JKU/Finlandia Marathon ovat solmineet yhteistyösopimuksen kesälle 2019. Sopimus kattaa Yleisurheilun GP-sarjan Jyväskylän osakilpailun 19.6. ja Finlandia Marathonin, joka järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 13 – 14. syyskuuta.

Laakkonen Jyväskylän ja JKU:n yhteistyö on alkanut vuonna 2009 ja nyt solmittu sopimus on luontainen jatkumo tälle hyvälle yhteistyölle. Laakkonen Jyväskylä on vahvasti mukana tukemassa paikallista urheilutoimintaa ja erittäin tyytyväinen edellisten vuosien yhteistyöhön. Nyt Jyväskylässä kesäkuussa järjestettävät Yleisurheilun GP-kisat ovat esimerkki yleisurheilun vahvasta noususta ja yksi kesän suurimmista yleisötapahtumista Jyväskylässä. Laakkosella on ilo ja kunnia olla mukana tekemässä kansainvälisen tason GP-kisoja, jolle toivottavasti saadaan pysyvä paikka yleisurheilun GP-sarjassa.

Laakkonen Jyväskylä toimitti kisaorganisaatioiden käyttöön kolme Opel –henkilöautoa. Autot luovutettiin Laakkonen Jyväskylän liikkeestä pe 15.3.

”Laakkosen kanssa on ilo ja kunnia toimia. Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista, ilmapiiri sivistyneen rento ja autot laadukkaita. Kymmenvuotinen yhteistyö on kantanut hedelmää. Vaikka Laakkonen ja JKU ovat alueensa johtavia toimijoita alallaan ja mahtitekijöitä koko valtakunnassa niin yhdessä olemme vielä enemmän,” kertoo JKU:n toiminnanjohtaja Markku Koistinen.