Kolme uutta piiriennätystä JIM-kisoissa. Koppeli hopealle moukarin talvi SM-kisoissa.

Hallikauden viimeisissä juniorikisoissa hurjasteltiin vielä kaksi uutta piiriennätystä 14-vuotiaiden aitajuoksuissa. JKU:n Hilma Kinnunen juoksi T14 sarjassa 60m aidat aikaan 9,08 ja heti perään saman ikäisissä pojissa Lassi Nalkki hurjasteli aidatun 60m ajassa 8,85. Lassin pikkusisko Riina-Lotta Nalkki hyppäsi T10 sarjan kolmiloikan uuden ikäkausiennätyksen tuloksella 8,97. P14 sarjassa Luukas Kontro juoksi uuden 1000m piiriennätyksen ajalla 2.54,43. Vanha piirinennätys oli Eemil Helanderin nimissiä ajalla 2.57,94. T13 sarjassa nähtiin myös Hämeenlinnan Tarmon Aino Aallolta yrityksiä uudesta ikäkausiennätyksestä 172, mutta se oli vielä tänään liikaa. Tulokseksi jäi kumminkin mainio tulos 169, joka on vain sentin vähemmän kuin Ainon viime viikonloppuna hyppäämä uusi 13-sarjan ikäkausiennätys. Moni muukin viime viikonloppuna TJIG:ssä viikonlopun urheillut intoutui vielä JIM:ssä uusiin ennätyksiin. Selvästi kovat kisat ja sopivasti lepoa rankan kisaviikonlopun jälkeen vain nostaa suorituskykyä.

JIM-kisojen kaikki tulokset. Palkintoruusut voittajille tarjosi Viherlandia.

Moukarinheiton talvi SM-kisat kisattiin JIM-kisojen aikaan Kaustisilla. JKU:n heittäjälupaus Ada Koppeli heitti hopealle moukarinheiton N17 sarjassa tuloksella 59,84. Tulos jää vain 3,5 m Adan viime kesän SM-kisoissa heittämästä ennätyksestä.  

Moukarinheiton talvi SM-kisojen tulokset.