Hotelli Verso ja JKU yhteistyökumppaneiksi

Kuvassa JKU:n puheenjohtaja Pasi Valoranta ja hotelli Verson yrittäjä Ari Pärnänen.

Jyväskylän Kenttäurheilijat (JKU) ja hotelli Verso ovat solmineet monivuotisen ja laajamittaisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Versosta tulee JKU:n uusi pääyhteistyökumppani ja uuden huippu-urheilutiimin nimikkokumppani.

”Olemme seurassa erittäin iloisia tästä sopimuksesta. Hotelli Verso on paikallinen perheyritys, joka on luonut Jyväskylään uudenlaista hotellikulttuuria. On hienoa, että voimme luoda yhdessä uutta myös urheiluyhteistyössä ja auttaa nuoria urheilijoitamme eteenpäin omilla urillaan. Verso-hotellin huippusijainti Jyväskylän keskustassa sopii erinomaisesti mm GP-kisoihin saapuvien urheilijoiden tarpeisiin.” toteaa JKU:n puheenjohtaja Pasi Valoranta.

”Jyväskyläläisenä yrityksenä haluamme olla osa paikallista yhteisöä ja etsimme paikalliset kumppanit aina kun se on mahdollista. JKU on menestyvä ja kehittyvä, johtava yleisurheiluseura Suomen liikuntapääkaupungissa. Tällaisen yhteisön kanssa on helppoa ja luonnollista lähteä yhteistyöhön. Uskomme myös että voimme oppia näiltä Verso-tiimin huippu-urheilijoilta. Lisäksi meillä on sama tavoite: olla lajissamme paras”, kertoo yrittäjä Ari Pärnänen.

Jyväskylän Kenttäurheilijat JKU on Jyväskylän suurin urheiluseura ja johtava yleisurheiluseura Suomessa. JKU on palkittu useilla eri seurapalkinnoilla, mm Kalevan Maljalla neljä kertaa. Vuonna 2018 seura juhli 80-vuotisjuhlavuotta ja seura sai ensimmäisenä urheiluseurana Jyväskylä mitalin.

Hotelli Verso jatkaa vuonna 1938 alkanutta hotellitarinaa Jyväskylän ydinkeskustassa. Verson hotellissa ja ravintolassa palvelukulttuuri ja asiakkaan kuunteleminen ovat toimintamme kulmakiviä, aivan kuten yrityksemme toisessa toimipaikassamme Hotelli Yöpuussa ja Ravintola Pöllöwaarissa.

 

Lisätietoja:

Ari Pärnänen                                               Pasi Valoranta

Yrittäjä, Hotelli Verso                               Jyväskylän Kenttäurheilijat ry

040 054 4468                                              050 553 8503