JKU ja Valmet jatkavat yhteistä matkaa pääyhteistyökumppaneina

Kuvassa JKU:n toiminnanjohtaja Markku Koistinen (vas.), Valmet Rautpohjan paikallisjohtaja Jaakko Puurula ja JKU:n puheenjohtaja Pasi Valoranta.

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden (JKU) ja Valmetin yhteinen taival on alkanut jo vuonna 1938 ja matka saa edelleen jatkoa uuden merkittävän kaksivuotisen pääyhteistyösopimuksen myötä. Pääyhteistyösopimus Valmetin kanssa mahdollistaan JKU:n suuremman panostuksen muun muassa huippu-urheiluun. Valmet haluaa erityisesti panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja terveyteen yhteistyössä JKU:n kanssa. JKU järjestää vuosittain Valmetin henkilöstölle liikuntapäivän, jossa Valmetin työntekijät pääsevät liikkumaan osaavassa ja hyväntuulisessa valmennuksessa sekä kuulemaan asiantuntijaluentoja hyvinvoinnista. Säännöllinen liikunta on myös mahdollista uudessa Valmetin työntekijöille tarkoitetussa JKU:n aikuisurheilukoulussa.