Nooralotta 6. ja Elmo 8. EM-halleissa!

Kuva: SUL/Hasse Sjögren

Nooralotta Neziri sijoittui naisten 60m aitojen finaalissa kuudenneksi ajalla 8,09. Nooralotta juoksi EM-halleissa kolme tasaista juoksua, kun alkuerissä aika oli 8,07 ja välierissä 8,04. Hienoa työtä Nooralotta ja valmentaja Petteri Jouste. Suomalaisaiturien tason nostosta kertoo myös Reetta Hurskeen nelossija ja Matilda Bogdanoffin 12. sija. 

EM-hallit kisattiin 1.-3.3. Glasgow’ssa. JKU:n pika-aiturit selvittivät tiensä hienosti finaaleihin. Elmo Lakka sijoittui kahdeksanneksi ajalla 7,74. Elmo juoksi lauantain alkuerissä uuden ennätyksen 7,65 ja nousee sillä kotimaan kaikkien aikojen tilaston kolmanneksi edellään vain valmentajansa Antti Haapakoski ja Arto Bryggare. Onnittelut ennätyksestä ja finaalipaikasta Elmolle ja Antille.

Lue Nooralotan ja Elmon kommentit finaalijuoksuista yleisurheilu.fi-sivustolta.

Kuva: SUL/Hasse Sjögren