JKU:lle SM-halleista uusi mitaliennätys ja Kultaisen Juoksijan voitto

JKU metsästi SM-halleista yhteensä 11 mitalia, joka on kolme mitalia enemmän kuin JKU:n aikaisempi SM-hallien mitaliennätys. JKU voitti myös Kultaisen Juoksijan, eli SM-hallien parhaan seuran palkinnon, takaisin Jyväskylään ennätyspistein. Elmo Lakka ja Ilari Manninen ottivat miesten 60m aidoissa kaksoisvoiton ennätyksillään 7,67 ja 7,88. Miska Sundberg aitoi finaalin jaetulle 4. sijalle ennätyksellään 8,12. JKU:n dominointia pika-aidoissa korosti vielä Otto Kilven 6. ja Juuso Peltolan 7. sija. Nooralotta Neziri voitti naisten 60m aidat dramaattisen finaalin jälkeen. Voittajaa jännitettiin useampi minuutti ja lopulta voittajaksi julistettiin Nooralotta tuhannesosan erolla Reetta Hurskeeseen. Molempien aika 7,97 sivuaa Suomen ennätystä. Julia Enarvi juoksi finaalin neljänneksi ajalla 8,34. Julia juoksi alkuerissä uudeksi ennätyksekseen hienosti 8,24, joka jää vain neljä sadasosaa EM-hallien tulosrajasta. Vasta 16-vuotias Alisa Virtanen juoksi 800m upeasti pronssille halliennätyksellään 2.10,65 ja Janette Niemi neljänneksi myöskin uudella halliennätyksellään 2.12,84. Naisten 200 metrillä Aino Pulkkinen taisteli itsensä mestariksi ajalla 23,82 ja Anniina Kortetmaa juoksi itselleen viikonlopun toisen pronssin, 24,39. Ada Koistinen loikki itsensä kolmanneksi naisten 3-loikassa uudella halliennätyksellään 12,79.  Hiekkalaatikolla myös Tuomas Rouvali teki hyvää tulosta hypäten uuden halliennätyksen 730. Tulos korjaantui vielä kisan jälkeen mittausvirheen takia tulokseen 745, joka on myös parempi kuin Tuomaksen ulkorataennätys. Tuomas sijoittui pituudessa lopulta hienosti neljänneksi. JKU:lla oli miesten viestissä peräti kolme joukkuetta, joista ykkösjoukkue (Ilari Manninen, Miska Sundberg, Viljami Kaasalainen ja Teemu Keronen) otti hopeaa ajalla 2.42,98 ja kakkosjoukkue (Pietari Valoranta, Petteri Monni, Daniel Savolainen ja Dani Lirkki) sijoittui neljänneksi, 2.44,25. Naisten ykkösjoukkue voitti kultaa joukkueella Anniina Kortetmaa, Heidi Salminen, Janette Niemi ja Aino Pulkkinen ajalla 3.04,26. Kakkosjoukkue sijoittui viidenneksi ajalla 3.16,84, joukkueella Johanna Kulmala, Oona Nieminen, Alisa Virtanen ja Venla Saari.

Videot juoksuista tulee näkyviin JKU:n Youtube-kanavalle JKUvids ja kaikki tulokset löytyvät täältä.