JKU:lle kaksi mitalia SM-hallien avauspäivänä

Aino Pulkkinen ja Anniina Kortetmaa pokkasivat 60 metriltä hopeaa ja pronssia tasaisessa taistossa. Aino kiri loppuvahvalla juoksullaan toiseksi Milja Thuresonin vanavedessä ennätysajallaan 7,47 ja Anniina Kortetmaa kiihdytti pronssille ajalla 7,48. Miesten samaisen matkan finaalissa nuori Jesse Väyrynen murtautui miesten pikajuoksutasolle sijoittuen hienosti viidenneksi uudella ennätyksellään 6,90. Naisten 1500 metrillä Venla Saari kiri upeasti neljänneksi ajalla 4.33,62 ja Alisa Virtanen sijoittui samaisessa juoksussa kuudenneksi ajalla 4.35,75. Kultaisen juoksijan metsästys jatkuu sunnuntaina JKU:n vahvoilla lajeilla, kuten naisten ja miesten pika-aitajuoksuilla.

Kaikki SM-hallien lauantain tulokset näet täältä ja sunnuntain livetulospalveluun pääset tästä. Videot JKU:laisten juoksuista lisätään JKU:n Youtube-kanavalle, JKUvids, viikonlopun jälkeen.