EM-rajat lähellä Hipposhallien 2. päivänä

Kuvassa Anniina Kortetmaa ja Aino Pulkkinen 60m finaalin jälkeen

Hipposhallien toisena päivänä JKU:n Anniina Kortetmaan 60 metrin kauden avaus 7,50 jää EM-rajasta vain kymmenyksen. EM-rajasta 60 metrillä vieläkin niukemmin, vain viisi sadasosaa, jäi Petteri Jousteen valmentama Ikaalisten Urheilijoiden Otto Alhfors ajalla 6,77. Hippoksella laitettiin  kauden kotimainen kärki uusiksi miesten 400 metrillä, kun HIFK:n Erik Back juoksi uudeksi halliennätyksekseen 48,58. Aino Pulkkinen, JKU, urakoi lupaavasti lauantaisen 200m jatkoksi sunnuntaina vielä 60m 7,54 ja 400m 55,59. Hipposhallien ensimmäisenä päivänä pituudessa säväyttänyt Jessica Kähärä Mikkelin Kilpa-Veikoista hyppäsi korkeudessa vakuuttavasti 180. Eikä huonoja olleet yritykset korkeudesta 185. Naisten kolmiloikassa Esbo IF:n Kira Kytölä voitti tuloksella 13,04, joka jää Kiran viime viikonloppuna hypätystä halliennätyksestä vain sentin.

Hipposhallien kaikki tulokset löytyvät täältä.