Elmo Lakka alitti EM-kisarajan Hipposhalleissa

Kuvassa JKU:n Aino Pulkkinen valmiina starttaamaan 200 metrille.

Hipposhallien ensimmäisenä päivänä nähtiin aitatykitystä, kun JKU:n Elmo Lakka avasi kautensa 60m aidoissa ajalla 7,78 ja alitti heti Glasgowin EM-kisojen tulosrajan. EM-kisojen tulosrajan alitti myös jo toistamiseen HIFK:n Matilda Bogdanoff naisten 60m aidoissa ajalla 8,16. JKU:n Aino Pulkkinen juoksi 200 metrillä syntymäpäivälahjakseen uuden ennätyksen, 24,13, joka on myös kauden kotimainen kärkitulos. Hyvää tuloskuntoa esitti Hipposhalleissa myös nuori Mikkelin Kilpa-Veikkojen Jessica Kähärä, joka ponnisti pituudessa uudeksi ennätyksekseen 632. Kauden kotimaiset kärkitulokset laitettiin uusiksi 800 metrillä, kun Saarijärven Pullistuksen Joonas Rinne avasi hallikautensa ajalla 1.53,32 ja IF Nykarlebynejdenin Jonna Julin kirjasi ajakseen 2.10,33.

Kaikki tulokset löydät täältä.