JKU:n naiset 13. ja miehet 18. maastojuoksun Eurooppacupissa

Portugalin Albufeirassa 3.2.2019 kisatussa maastojuoksun Eurooppacupissa Jyväskylän Kenttäurheilijoiden naisten joukkueen sijoitus oli hienosti 13. Roimasti syksyn aikana kehittynyt JKU:n Oona-Mari Hakulinen oli 50. naisten 6 kilometrillä. Katri Niemistö, joka harjoittelee tämän kauden Sveitsissä, sijoitus oli 56. Juoksun kovaa aloittaneen Venla Saaren sijoitus oli 62. Syksyn rasitusmurtumasta parantunut Lotta Mäkinen täydensi naisten joukkueen ja juoksi itsensä naisten kisan 71.

Miesten 10 kilometrin maastojuoksukilpailussa Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Jaakko Nieminen sijoittui 57. Suunnistajanakin tunnetun Roope Koskisen sijoitus oli 69. Joukkuekilpailussa JKU:n miesten joukkueen sijoitus oli 18. joukkueella Nieminen, Koskinen, Jonathan Kilpelä ja Miika Takala. Otto Kaario keskeytti.

Eurooppacupin tulokset löydät täältä.