Hipposhalleissa kova kärki ja runsaasti osallistujia

EM-rajat saattavat paukkua viikonloppuna Hipposhalleissa

Jyväskylän Hipposhallissa käydään nyt viikonloppuna laadukkaat kaksipäiväiset halliyleisurheilukilpailut, Hipposhallit. Osallistujia on 530 ja lajisuorituksia nähdään lähes tuhat. Sarjoja on yleisestä sarjasta aina 11-vuotiaisiin saakka. Isäntäseura Jyväskylän Kenttäurheilijoilla on marssittaa viivalla paljon kovakuntoisia urheilijoita. Elmo Lakka juoksee 60m aidat ja tavoittelee heti Glasgowin EM-rajaa 7,80. Viime vuonna Lakka juoksi ennätyksekseen hallimaaottelussa 7,76. JKU:n riveihin täksi kaudeksi liittynyt Anniina Kortetmaa on löytänyt hyvän vireen Petteri Jousteen valmennuksessa ja tavoittelee myös heti avauksessaan ennätystään ja EM-rajaa. Kortemaan ennätys on 7,36 ja EM-raja on 7,40. Äänekosken Urheilijoita vielä viime kaudella edustanut Aino Pulkkinen avasi kautensa jo lupaavasti viikko sitten Kuopiossa ja juoksee Hipposhalleissa 60m, 200m ja 400m. Jyväskylässä kilpailevista urheilijoista EM-rajan on jo tällä kaudella rikkonut HIFK:n Matilda Bogdanoff juostuaan pari viikkoa sitten Helsingissä 7,13. Kovista keskisuomalaisista kautensa aloittaa myös Saarijärven Pullistuksen Joonas Rinne mielimatkallaan 800 metrillä. Lukuiset muut kovat nimet löydät osallistujalistasta. Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 12 ja kestävät noin klo 17 asti.

 

Aikataulu

Osallistujat