Mehiläisen ja JKU:n yhteistyö syvenee

Kuvassa JKU:n toiminnanjohtaja Markku Koistinen ja Mehiläisen yksikönjohtaja Mila Korhonen yhteistyösopimuksen allekirjoituspuuhissa.

Mehiläinen ja Jyväskylän Kenttäurheilijat jatkavat yhteistyötään pintaa syvemmällä tasolla. JKU on ollut tyytyväinen aiempien vuosien yhteistyöhön Mehiläisen kanssa. Mehiläisen osaava henkilökunta ja laaja asiantuntijaverkosto ovat olleet monen urheilijan tukena sairastelun tai loukkaantumisen sattuessa. Mehiläisen terveyspalvelut mahdollistavat JKU:n jäsenille asiantuntijapalveluita mm. liikuntalääketieteessä ja fysioterapiassa. Lisäksi Mehiläinen tarjoaa JKU:n jäsenille, jotka ovat rekisteröityneet urheilunettiin, jäsenhintaiset laboratoriohinnat sekä poliklinikkamaksut. Sillä tosiasiahan on, että vain terve urheilija kehittyy. 

Lisätietoja Urheilu Mehiläisestä ja urheilunetistä.