JKU sai maakunnallinen urheiluteko – palkinnon

Keski-Suomen Liikunta ry valitsee vuosittain vuoden keskisuomalaisen urheilijan sekä palkitsee myös muita urheilun ja liikunnan sektorilla kunnostautuneita henkilöitä sekä urheiluseuroja Keski-Suomen Urheilugaalassa, jossa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä keskisuomalainen urheilu- ja liikuntakulttuuri pitää sisällään. Juhla kerää yhteen maakunnan urheilijat, asiantuntijat sekä päätöksentekijät. Tämän vuorovaikutuksen toivotaan olevan moottorina yhteisten, maakunnasta kumpuavien näkemysten aikaansaamiseksi ja maakuntahengen kasvattamiseksi.

Vuoden 2019 Keski-Suomen Urheilugaala pidettiin Paviljongissa Jyväskylässä perjantaina 25. 1. klo 19.00

Maakunnallinen urheiluteko: JKU:n jättimenestys

Perustelut: Vuosi 2018 oli JKU:n historian menestyksekkäin. Yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa JKU järjesti kaikkien aikojen Kalevan kisat. Samoin seura voitti jälleen Kalevan Maljan, Seuraliigan ja ensimmäistä kertaa myös SAUL-maljan. Seura juhli 80 -vuotista historiaansa marraskuussa.