Loistavat Kalevan kisojen SM-kisajärjestelyt toivat palkinnon Jyväskylän Kenttäurheilijoille

Jyväskylän vuoden 2018 yleisötapahtumapalkinto myönnettiin 19-22.7.2018 pidettyjen Kalevan kisojen järjestäjälle Jyväskylän Kenttäurheilijoille. Palkintosumma oli 2000 euroa. Palkinnon myönsi Tapahtumakaupunki Jyväskylän ohjausryhmä.

Jyväskylän Kenttäurheilijat järjesti kuudennet Kalevan kisat ja ne onnistuivat sekä järjestelyiltään että tulostasoltaan erinomaisesti.

– Nelipäiväinen suurtapahtuma eteni erinomaisesti ja järjestelyt toimivat hienosti. Tulostaso oli hyvä erityisesti naisten osalta. Katsojia oli yhteensä 20 600 ja tv:n ääressä kisoja seurasi noin puoli miljoonaa katsojaa jokaisena päivänä, järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Antti Mero kiittelee.

 

Lisää: 

https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2019-01-23_jyvaskyla-palkitsi-ymparistoongelmien-ratkaisuun-tarttuneen-suojelubiologian