Johanna Leivonen JKU:n harrasteurheiluvastaavaksi

Monipuolisen koulutuksen ja vahvat näytöt työelämässä antanut Johanna Leivonen 41 on nimetty Jyväskylän Kenttäurheilijoiden harrasteurheiluvastaavaksi. Leivonen on kouluttautunut Jyväskylän yliopistossa niin kasvatustieteen (pääaineena varhaiskasvatus) kuin taloustieteen (pääaineena yrittäjyys) maisteriksi. Lisäksi hänellä on valmentajakoulutus SUL:n kolmostasoon saakka. Leivosella on myös aktiiviurheilijan taustaa ottelijana ja hyppääjänä, mutta suurimmat saavutukset ovat tulleet masters -sarjoissa heittolajeissa (mm. MM-kulta Perth 2016 N35 kuula). Työelämässä kahden nuoren äiti on hankkinut kannuksia mm. matkailun parissa.

 
Leivonen on vastannut nyt neljä vuotta JKU:n aikuisurheilun toiminnasta osa-aikaisella sopimuksella. Nyt vastuut laajenevat ja toimi on kokopäiväinen. Jatkossa hän vastaa lasten urheilukoulusta, liikuntaleikkikoulusta, lasten liikuntapeuhulasta ja perheurheilukoulusta sekä yli 20-vuotiaiden (pl. huippu-urheilu) toiminnan kokonaisuudesta sisältäen harrastevalmennuksen, valmennusryhmätoiminnan ja aikuisten urheilukoulun.