SAUL heitto-ottelun SM-kisat Jyväskylässä

Suomen aikuisurheiluliiton heitto-ottelun SM-kisat järjestettiin Harjulla ja Viitaniemessä samaan aikaan sisulisäviestien kanssa. Sää suosi ja nämä kaksi kisaa sopivat erinomaisesti samalle päivälle. Järjestelyt keräsivät kiitosta ja siitä kunnia kaikille talkoolaisille, jotka taas kerran hoitivat toimitsijatehtävät ammattimaisella otteella!

Heitto-otteluun osallistui yhteensä 120 urheilijaa. Lajeina ottelussa on moukari, painonheitto, keihäs, kuula ja kiekko. JKU:n urheilijat menestyivät mainiosti keräten 12 mitalia ja runsaasti pistesijoja. Kultaa voittivat Laura Lehto N30, Vilma Moilanen N35, Jaana Siekkinen N50 ja Merja Vuorinen N60. Muita mitalisteja olivat Teemu Mykkänen M30 hopea, Juha Saarisilta M35 pronssi, Sonja Alasalmi N30 hopea, Susanna Riekkinen N35 pronssi, Johanna Leivonen N40 hopea, Leena Tenhu N60 hopea, Pirkko Povelainen N65 pronssi ja Pirjo Karetie N75 pronssi.

JKU onnittelee kaikkia osallistujia sekä toivottaa urheilijoille tsemiä loppukauden koitoksiin ja erityisesti kiittää kaikkia muiden seurojen urheilijoita hyvähenkisistä kisoista!   

TULOKSET