Saarijärven lauantaissa onnistumisia ja pettymyksiä

14-15-vuotiaiden SM-kisoissa koettiin lauantaina urheiluun kuuluvia suuria tunteita. Kovin onnistuja oli Leevi-Kalle Heikkilä, joka paransi jo 100 m:n alkuerässä ennätystään lukemiin 11.60 ja juoksi finaalissa hopeamitalin arvoisesti 11.37 +2,1 metrin myötätuulessa. Pistesijoille juoksivat myös Joonas Lapinkero 14-vuotiaiden 100 m:n aitajuoksussa ollen kuudes ajalla 15,10 sekä saman ikäisten tyttöjen 80m:n aidoissa viidenneksi ennätyksellään 12,77 sijoittunut Minea Vertala. Juho Koivisto jatkoi ennätystehtailuaan parantaen tällä kertaa 15-vuotiaiden 100 m:n aidoissa ennätystään lähes sekunnin ja sijoittui kymmenenneksi.

Ennätystään paransi myös Netta Leppänen 15-vuotiaiden satasella aikaan 13.23. Riikka Savolainen hyppäsi 15-vuotiaiden pituushypyssä selvästi ennätystään paremmin 510, mutta takana oli valitettavasti hieman liikaa tuulta. Sekä Netta että Riikka sijoittuivat sijalle 12.

Urheilu näytti nurjemman puolensa Alisa Seiloselle, joka lähti selvänä suosikkina 14-vuotiaiden tyttöjen aitafinaaliin. Alisa selvitti alkueränsä helposti noin puoli sekuntia muita kovemmalla ajalla, ja aloitti finaalinkin vakuuttavasti johtaen kilpailua selvästi viimeiselle aidalle asti, joka kuitenkin koitui tällä kertaa hänen kohtaloksi. Jo kuudennella aidalla Alisan takimmainen jalka kolhaisi aitaa pahan näköisesti, mutta tämän osuman hän vielä selvitti hienosti. Viimeiseen aitaan osuminen aiheutti kuperkeikan ja selvä johto muuttui kuudenneksi sijaksi.

Kisat jatkuvat Saarijärvellä vielä huomenna ja JKU:lta on tulessa urheilijoita monissa eri lajeissa.